0
Вход и Регистрация

За нас

Мавик ДЗЗД - Българска компания основана в град Русе през 2006 година. Основоположник е Мария Каменова - това съм аз - един неспиращ да търси новото човек ,който се вдъхновяваот невероятните възможности и търси начин да предаде на пред доброто. Основния замисъл бе да излезем на пазара със стоки главно ориентирани към алтернативните практики и чисти продукти от природата. Мои приятели станаха и бизнес партньори - Виктория Великова - ентусиаст, доволен клиент и най - добрия човек във междуличностните отношения, Красимир Николов - кинезитерапевт с дълновидност и добри практики в областта на алтернативните практики.

През 2006 до 2016 година открихме и развихме три био-магазина в град Русе. Спечелихме конкуренто предимство с качествени стоки и доволни клиенти. Все още представяме на пазара Крем мелкфет с екстракт от чаено дърво, по-познат като чаевец. Разработихме добре продукти от Малайзия, поддържаме наш внос на розова хималайска сол. Работим добре с американска фирма, която е лидер в областта на креативните технологии за грижа за здраве и красота в дома. През 2016-2020 година завърших обучение по Ганотерапия - Първа и Втора част. Възприех нова методика на знания, които облекчиха живота ми и на всеки,който ме е последвал в Ганотерапията и нейното приложение в живота ни.През 2019 година завърши обучение по квантова диагностика с Китайски биорезонансен анализатор. Развих нови аналитични и консултантски умения. Те ми помагат в откриване на "бъга" на болестта, която притеснява тялото ни. Уреда дава точна снимка на физичните процеси и извежда обобщен анализ в който да се ориентирами кои системи са затлачени и кои витамини или точксини трябва да "нахраним".От 2021 година до 2023 година тъсихме нов начин да представим натрупаните умения и така през 02.2023 година открихме Център по Ганотерапия в град Русе. Тук може с предварителна заявка да си запишете час за биоскенер, Ганотерапевтична консултация, разговор на кафе за финансова грамотност и целеполагане.

Мисията ни - Здравето е дар, който трябва да съхраним и поддържаме. Знанието е дар, който трябва да впрегнем за един пълноценен, изпълнен с радост и щастие живот.

Природата е най-добрият лечител. Всички сме нейни деца .Без съмнение, нашето тяло ще се погрижи най-добре за себе си.

Има значение с какво се храним, как пречистваме тялото си, колко и каква вода пием, как спим, как дишаме, как се движим, как мислим.

За да сме здрави, за да могат нашите клетки да съхраняват по-дълго своята жизнеспособност, трябва да балансираме всичките аспекти в нашия живот.

Дай на клетките си качествена храна, вода и енергия, и те ще ти се отплатят многократно. Действай, преди да е станало твърде късно!

Ганотерапията разкрива силата на Ганодерма и останалите витални гъби в грижата за здраве и дълголетие.Тя e богата на хранителни вещества и съдържа повече от 20 жизненоважни елементи.До момента, той е единственият известен на хората продукт, който съчетава свойствата на тоник и лекарство. 

Ганодерма / на японски Рейши, на Български Богородична ръчичка / е адаптогена за здраве, вечна младост и дълголетие.

Сайта www.dxnbg.com има за цел да представи алтернативни продукти за здраве и дълголети - супер храни, хранителни добавки, алкализиращо кафе, продукти за поддържане на добър тонус. Представя информация и услуги, които може да Ви помогнат в стресовите предизвикателства на ежедневието ни.

magnifier