0
Вход и Регистрация

Тайната за ЗДРАВЕТО НА КОСТИ И ХРУЩЯЛИ!

21/03/2021
kalin
Тайната за ЗДРАВЕТО НА КОСТИ И ХРУЩЯЛИ!

Перлен прах - DXN.

Тук има от онзи калций, който отива където искате.Той е една от най-големите тайни, използвани от изключително красивите жени на Ориента. Известен също като “маргарита”, това е тоник за подобряване на шен, сърце и черен дроб, който се използва в традиционната китайска медицина по много причини, включително за здрава кожа.

Подобрява паметта, концентрацията, креативността.

Подобрява нервната система, повишава доброто настроение.

Калциевият карбонат и магнезиевият карбонат са основните съставки на черупките на мекотелите, като останалата органична матрица съдържа протеини, гликопротеини и полизахариди.

ПЕРЛЕНИЯТ ПРАХ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА СЪДЪРЖА микроелементи

- силициев диоксид - калциев фосфат (Ca 3 (PO 4 ) - железен оксид.

- Mg - манган - Se - селен - Cu - мед

Калциевият карбонат е най-богатият източник на калций на планетата и се абсорбира два пъти по-ефективно от конвенционалните калциеви добавки.

Поддържа правилната функция на щитовидната жлеза и има разкрасяващи свойства, които могат да помогнат за регенерацията на кожата, нивата на влага и регулирането на производството на себум.

Освен това, когато се прилага локално, перленият прах може временно да намали размера на порите, зачервяването на кожата и текстурата на кожата.

Проучванията показват, че перленият прах има полезни фармакологични ефекти като

- Супер антиоксидант

- противовъзпалително (поради съдържащия се в него магнезий в синегрична форма, която не може да ви попречи при предозиране)

- против стареене (чрез стимулиране на фибробласти),

- имуномодулиращ

- заздравяващ рани ефект

Съдържа уникалните:

- Есенциални аминокиселини, които също притежават антиоксидантни свойства, които могат да подобрят отговорите на имунната система.

- Хидрофобни аминокиселини като: * цистеин (Cys) , * изолевцин (Ile) ,* левцин (Leu) ,* метионин (Met) ,* фенилаланин (Phe), * триптофан (Trp) ,* валин (Val) ,

Наличието на калций, магнезий, селен придава на перления прах антиоксидантна активност, като действа като кофактори на антиоксидантните ензими.

Сънят не ви идва лесно, било то поради стрес , или депресия , или дори натоварване! В перлата има натурален магнезий, който не може да предозирате и иде тъкмо където ви трябва, и адаптогените са наистина ефективни. Тъй като е известно, че перлата има успокояващ ефект, защо този път не опитате това природно средство!

Преливащата се вътрешна обвивка на някои мекотели (седеф) и перлите са съставени от седеф - неорганичен/органичен композит, съставен главно от “CaCO 3” в арагонитния изоморф.

Костите на човека се състоят главно от Ca 3 (PO 4 ) 2 , хидроксиапатит (HA).

И двете съществуват естествено като композити чрез биоминерализация и имат структурна поддържаща функция. Перленият DXN прах има активно приложение за стимулиране на растежа на хрущялите и костите.

Кой не би искал лицето му да прилича на редките, лъскави перли?

Традиционната китайска и аюрведическата медицина отдавна препоръчват поглъщането на морски съкровища - не само за по-добър външен вид (лекарство, предпочитано от императрица У Зетян през 7 век), но и като тоник за всичко - от туберкулоза до очни заболявания - до сексуална дисфункция. [2]

В днешно време всички сме отдадени на нашите смартфони или компютри по цял ден. И перленият прах ни дава … опитайте и споделете.

Още щом напудрите кожата си и тя се реструктурира пред очите ви. Прилагайте го преди сън. Ще имате щастието да сте с по- малко бръчки на суртинта.

Това може да е превенция на късогледство в най-ранна детска възраст или дори до помътняване на очите.

Известно е, че перленият прах има успокояващи и хармонизиращи свойства, които ще помогнат на очите да са свежи и свободни от помътняване

vashata novina 3
magnifier